Servicii

Servicii de fabricație de top

În timp ce produsele noastre de înaltă calitate sunt piatra de temelie a istoriei îndelungate a succesului companiei noastre, nivelul nostru ridicat de atenție la detalii, asistență pentru clienți și gama de servicii – toate adaptate în mod specific mediului privat – îi face pe clienții noștri să revină.

Stăm în spatele soluțiilor noastre de construcție de corturi și credem că avem un produs imbatabil, dar angajații noștri ne fac cu adevărat să ne remarcăm. Păstrând controlul calității ridicat și liniile de comunicație deschise, putem trece, fără probleme de la consultare la proiectare, producție și instalare.

Tipuri de servicii oferite de Corturi Atlas

Sub umbrela unui serviciu clienți imbatabil, există câteva oferte și adăugiri specifice pe care le oferim clienților noștri. Câteva dintre acestea sunt:

  • Servicii de consultanță la distanță
  • Analiză la fața locului și recomandări de proiectare
  • Rapoarte complete de progres pe parcursul întregului proces
  • Rezolvarea problemelor de extindere, relocare sau necesități de reparații
  • Acoperirea garanțiilor
  • Asistență la expediere și asistență la instalare
  • Asistență la instalarea la fața locului atunci când este necesar sau solicitat
  • Specificații de redactare a îndrumărilor pentru oferte și propuneri
  • Asistență tehnică generală în orice fază a procesului de instalare
  • Serviciu bazat pe profesionalism și experiență

Deoarece Grupul ATLAS, din care face parte Corturi Atlas, este lider în industrie în domeniul construcțiilor, o mare parte din modelul nostru de afaceri de servicii se bazează pe experiență.

De exemplu, atunci când analizăm ideea ta de proiect și colectăm datele inițiale de care vom avea nevoie pentru realizarea acestuia, suntem calificați în identificarea provocărilor, riscurilor sau nevoilor previzibile care ar putea apărea în viitor. Din acest motiv, îți putem pregăti mai bine designul, pentru a le putea depăși și preveni.

Încrederea este o mare parte a afacerii noastre și, deși structurile noastre de țesături s-au dovedit fiabile și de succes în întreaga lume, echipa noastră lucrează zilnic pentru a ne asigura că clienții noștri se simt confortabili și încrezători în fiecare decizie luată.

Deoarece suntem o companie personalizată, dacă ai nevoie de un serviciu pe care nu îl regăsești aici pe site-ul nostru, te invităm să ne suni și să discuți cu noi – vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne acomoda nevoii tale.


De ce să alegi Corturi Atlas pentru structura ta temporară?

Opțiuni

Avem o gamă diversificată de corturi, suntem pregătiți pentru proiectele clienților, oferind soluții personalizate la cerere, cu opțiuni în funcție de nevoile pe proiect.

Design

Corturile au un design modern care respectă standardele din industrie și reprezintă o soluție personalizată pentru fiecare client. Furnizorii noștri au un istoric bogat în întelegerea nevoilor clienților.

Buget

Poți achiziționa corturile menținând bugetele flexibile. Poți, de asemenea, să demontezi cu ușurință, să elimini, să muți, să revinzi sau să modifici construcția. O investiție înteleaptă!

Suport

Echipele noastre industriale specializate vor fabrica cortul la comandă, vor ghida, gestiona proiectul și instala sau îți vor oferi tot suportul necesar pentru instalarea cortului cu echipa ta.

Disponibilitate

Poți avea o clădire tipică de depozitare instalată la fața locului și gata de utilizare într-un timp mai rapid decât orice alt tip de clădire. Contactează-ne pentru a vedea disponibilitatea pentru proiectul tău.

Accesorii

Gama completă include: opțiuni de ușă, ferestre și multe altele.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!