Corturi Sportive

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Corturile pentru evenimente sportive sunt preferate din ce în ce mai mult pentru acoperirerea terenurilor de sport datorită numeroaselor avantaje pe care le aduc atât jucătorilor cât şi proprietarilor. Un teren de sport acoperit poate fi folosit indiferent de anotimp și evident reprezintă o investiție care va aduce un profit mai mare. Atlas Sport are o experiență de peste 18 ani în construcții și implicit în realizarea de terenuri profesionale de sport. Corturile sportive au o structură metalică și pot fi realizate la diferite dimensiuni, sunt rezistente la intemperii: zăpadă, ploaie sau vânt.

Detalii tehnice

Material structură: Corturile pentru activități sportive sunt realizate din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizarea la cald putând fi aplicată la cerere.

Fundație: Pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: depozitare echipamente, competiții și evenimente sportive.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!