Corturi pentru alte domenii

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Lungime: de la 9 metri

Îți punem la dispoziție o gamă variată de cortuiri pentru orice tip de activitate. Putem personaliza un cort militar pentru a satisface nevoile unice ale operațiunii tale militare. Putem dimensiona structurile noastre la specificații exacte. În plus, putem include accesorii.

Corturile profesionale îți oferă de asemenea opțiuni economice mai bune pentru gestionarea deșeurilor și alte industrii de mediu, comparativ cu structurile tradiționale permanente. Prin aceste corturi personalizabile cu structură metalică modulară venim în întâmpinarea nevoilor tale și îți oferim corturi rezistente la vânt, ploaie și cu o prelată PVC rezistentă UV.

Detalii tehnice

Material structură: Corturi pot fi realizate din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizate la cald (la cerere) sau din structură de aluminiu.

Fundație: Corturi mari din schelet metalic ce pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Corturi la comandă ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: Corturi medicale, depozitare, activități logistice, reciclare, producție, reparații și întreținere, birou și cazare, vamă și porturi.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!