Corturi Industriale

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Lungime: de la 9 metri

Construcția / deconstrucția ușoară și rapidă, caracterul practic și funcționalitatea sunt câteva dintre caracteristicile comune ale tuturor corturilor noastre industriale. Investiția inițială mult mai mică decât în ​​cazul clădirilor din beton face ca structurile Atlas Sport să fie o alegere mai bună în ceea ce privește rentabilitatea investiției. Experiența noastră și flexibilitatea portofoliului de produse te vor ajuta să obți cea mai bună soluție în ceea ce privește cerințele proiectului tău și evident în construcția cortului industrial pe care îl dorești.

Corturile noastre industriale pentru depozitare au o structură metalică și pot fi fabricate la orice lățime și lungime dorite. Ele pot fi adăugate cu ușurință la clădirile care sunt deja prezente (lemn, beton sau oțel) și pot fi extinse în cazul în care este nevoie de mai mult spațiu interior.

Detalii tehnice

Material structură: Corturile industriale sunt realizare din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizarea la cald putând fi aplicată la cerere.

Fundație: Pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: depozitare, activități logistice, reciclare, producție, reparații și întreținere, birou, vamă și porturi.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!