Corturi Evenimente

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Lungime: de la 9 metri

Corturile pentru evenimente sunt unități proiectate elegant, care pot fi instalate cu ușurință pe aproape orice suprafață. Prin proiectare, aceste corturi profesionale evenimente pot rezista condițiilor meteorologice severe și sunt ușor de relocat atunci când este necesar. Odată ce evenimentul este finalizat, cortul este ușor demontabil și nu necesită un spațiu mare pentru depozitare. Vânzarea sau închirierea structurii pot fi și opțiuni viabile, în funcție de ceea ce intenționezi să faci cu produsul în viitor. Corturile evenimente pot fi o soluție potrivită pentru un cort nuntă deoarece este o structură ce poate fi achiziționată la un preț accesibil.

Detalii tehnice

Material structură: Aluminiu

Fundație: Corturile de evenimente din aluminiu pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile evenimente sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: depozitare, activități logistice, de comerț, târguri și expoziții.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!