Corturi Echitație

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Lungime: de la 9 metri

Folosirea corturilor pentru amenajarea unei zone de echitație este o soluție extrem de avantajoasă și practică. Prin achiziționarea unui cort echitație se economisesc timp și resurse financiare. Sunt corturi demontabile modulare care se pot adapta condițiilor pentru fiecare proiect în parte. Se pot monta pe orice tip de suprafață, în doar câteva zile, putând fi demontate și depozitate pe perioada în care acestea nu sunt necesare.

Detalii tehnice

Material structură: Corturi pentru echitație din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizarea la cald putând fi aplicată la cerere.

Fundație: Corturi mobile pentru competiții hipice pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: depozitare, activități logistice, evenimente, târguri, activități sportive.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!