Corturi Depozitare

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Lungime: de la 9 metri

Corturile pentru depozitare reprezintă o soluție ideală pentru depozitarea de mărfuri și/sau utilaje. Având o structură metalică modulară, se permite redimensionarea ulterioară cu tronsoane identice pe orice lungime suplimentară față de lungimea inițială. Corturile Atlas Sport sunt proiectate pentru a fi folosite permanent, fiind adaptate la toate condițiile atmosferice și la toate anotimpurile, având o stabilitate și rezistență foarte mare. Indiferent dacă sunt utilizate pentru depozitare sau producție sunt extrem de stabile, oferă mult spațiu, reprezentând o alternativă economică la spațiile construite în mod tradițional.

Detalii tehnice

Material structură: Corturile industriale pentru depozitare sunt realizare din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizarea la cald putând fi aplicată la cerere.

Fundație: Pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: activități logistice, reciclare, producție, reparații și întreținere, birou și cazare, vamă și porturi.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!