Corturi Comerț

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Astăzi, într-o lume în schimbare, corturile comerț și logistică au devenit pentru domeniul HORECA o soluție pentru desfășurarea activității, oferind protecția necesară în fața intemperiilor și, în același timp, spațiul și aerisirea necesare alinierii la cerințele legale impuse de provocările sanitare actuale. Corturile pentru comerț din structură metalică sunt o alegere excelentă pentru desfășurarea activității cu pregătirea unui birou/magazin/showrom/magazin temporar într-un timp scurt, cu efort financiar și logistic mic. Corturile comerț pot fi realizare la comandă în funcție de tipul activității desfășurate și sunt rezistente pe întreg parcursul anului.

Detalii tehnice

Material structură: Corturile comerț sunt realizate din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizarea la cald putând fi aplicată la cerere.

Fundație: Corturile comerț pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: depozitare marfă, activități logistice, reciclare, producție, reparații și întreținere, birou și cazare, vamă și porturi.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!