Corturi Agricultura

*Dimensiune personalizabilă la solicitarea clientului

Lățime: între 8,00 m – 30 m

Înălțime la streașină: de la 3 metri

Lungime: de la 9 metri

Corturile agricole sunt structuri de dimensiuni medii și mari, care pot fi realizate la comandă, în funcție de nevoie. Corturile pentru agricultură sunt ideale pentru a proteja animalele și echipamentele agricole. Aceste structuri sunt realizate din metal și pot fi extinse în viitor în funcție de specificul activității indiferent că este vorba despre creșterea animalelor, depozitarea de furaje, cereale sau utilaje agricole. Corturile sunt rezistente la ploaie, zăpadă sau vânt.

Detalii tehnice

Material structură: Corturile agricole sunt realizare din oțel acoperit cu grund epoxidic și vopsea poliuretanică, țeavă de diferite dimensiuni, galvanizarea la cald putând fi aplicată la cerere.

Fundație: Pot fi instalate rapid pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol – fără a fi nevoie de o fundație complexă, costisitoare sau permanentă. Fixare la sol cu țăruși metalici, ancore mecanice și alte soluții.

Prelată: Material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe. Corturile sunt rezistente la UV și la rupere. Prelata acoperiș și prelatele laterale realizate din țesătură PVC 650-900 g/mp.

Culori disponibile: Culoarea prelatei este la alegere dintr-o paletă de culori.

Publicitate și branding: Acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive.

Alte caracteristici: Ușor de asamblat, demontat sau extins. Nu există stâlp în interior, spațiu interior disponibil 100%. Garanţie de 12 luni.

Domenii de utilizare: depozitare, activități logistice, reciclare, producție, reparații și întreținere.

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!