De ce să construiți un cort? Întrebări frecvente

Corturi Atlas Sport

În comparație cu clădirile convenționale

 • Veți avea o costuri mai mici în investiția făcută
 • Beneficiați de un timp scurt de producție, montare ușoară și rapidă
 • Aveți oricând la dispoziție posibilitatea extinderii sau demontării și reutilizării în altă locație
 • Cortul poate fi închiriat sau vândut cu ușurință
 • Instalare pe aproape orice tip de teren
 • Poate fi construit la orice dimensiune la alegere
 • Rezistent la activități seismice și condiții meteorologice extreme
 • Oferă un spațiu interior încăpător datorită absenței oricărui suport interior
 • Membrana translucidă permite să intre multă lumină în timpul zilei și reduce nevoia de iluminare artificială
 • În condiții normale, membrana din PVC poate fi utilizată fără probleme între 10 și 15 ani. Profilurile de oțel, odată tratate cu un proces anticoroziv, pot fi utilizate mai mult de 25 de ani.
 • Toate structurile sunt proiectate și fabricate în Europa, în conformitate cu Codul internațional al construcțiilor, cu standardul european 

De ce ATLAS?

Experiența ATLAS și flexibilitatea portofoliului său de produse vă vor ajuta să obțineți cea mai bună soluție în ceea ce privește cerințele proiectului dumneavoastră.

Realizați structuri personalizate?

Da. În funcție de cerințele proiectului și la cererea clientului, proiectăm și fabricăm produse care îndeplinesc criteriile dumneavoastră speciale. Personalul nostru expert și prietenos vă va pune la dispoziție cea mai accesibilă și eficientă soluție pentru nevoile afacerii dumneavoastră. Cortul se poate personaliza dintr-o paletă de culori la alegere. De asemenea, acoperișurile și pereții laterali se pot personaliza cu elemente distinctive în scop de publicitate și branding.

Există o garanție pentru produsele ATLAS?

Toate produsele comercializate au o garanție de 2 ani.

Care este diferența între corturile din aluminiu și cele din oțel?

Oțelul este mai dur, mai robust și mai puternic decât aluminiul pur. Sistemul utilizat în construcția noastră din oțel face cortul să reziste la sarcini extreme exercitate de cutremure, vânturi și zăpadă.

Aluminiul aparține grupului de metale ușoare. Comparativ cu oțelul, aluminiul cântărește doar o treime. Construcția ușoară din profiluri de aluminiu permite o realizare rapidă, atât în ceea ce privește construcția, cât și instalarea/dezinstalarea obiectivului. Construcțiile pot fi adaptate unor utilizări diverse, cum ar fi diferite festivități, târguri, evenimente sportive și chiar industriale.

Pentru orice proiect avem în vedere nevoile și bugetul dumneavoastră. Atât corturile de oțel, cât și cele din aluminiu sunt opțiuni excelente. Fiecare produs trece prin diverse teste de calitate înainte de livrare. Astfel, putem garanta funcționarea perfectă a fiecărui produs și material selectat.

Cât timp va dura o structură de țesătură (membrană și construcția de oțel)?

În condiții normale, membrana standard ar trebui să dureze între 15 și 20 de ani fără nicio problemă. După aceea, degradarea ultravioletă poate deteriora țesătura, caz în care este ușor de înlocuit. Ramele noastre din oțel tratate printr-un proces anticoroziv ar trebui să poată fi utilizate mai mult de 25 de ani fără probleme.

Ce fel de material este utilizat pentru membrană?

Țesătura brută este compusă din linii de înaltă rezistență 100% poliester, acoperite cu PVC, pentru a face produsul rezistent la apă, foc, lumină UV și alte efecte dăunătoare ale condițiilor de mediu.

Pot obține asistență tehnică după vânzare?

Chiar și după expirarea perioadei de garanție, personalul nostru va fi la dispoziție dumneavoastră pentru a vă ajuta să utilizați produsul pentru mai mulți ani. Firma noastră are o vechime pe piață de aproximativ 20 ani, având mereu planuri noi de extindere și dezvoltare.

Leave a Comment

Echipa Corturi Atlas
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!